HOME

bouwers

Pascal

WhatsApp Image 2021-11-08 at 22.47.30

Ik (Pascal) ben altijd opzoek naar een uitdaging! Ik houd echt van het fijne werk. Het werken aan boten vind ik super mooi,  daarom ben ik ook blij met deze specialisatie die op school wordt aangeboden.

 
blog - kielbalk en voorsteven 7

Ik (Levi) was altijd al aan het fantaseren over het bouwen van een boot en alles wat erbij komt kijken. Ook houd ik van een specifieke richting en heb ik vanaf dag één op het HMC als doel, te slagen met een boot als eindproject!

 
oiubvgfcvyu

Ik (Sweder) ben al sinds dat ik klein was op het water te vinden, hierdoor heb ik veel interesse in boten. Ik werk al jaren bij mijn vader in de houtbewerking en zo ben ik terecht gekomen bij bootbouw en scheepsbetimmeringen.

 
sieme site PF goeie

Ik (Sieme) woon op het prachtige Texel omringt door de zee. Ik kom veel op het strand en daar doe ik dan ook veel aan watersporten, waaronder zeilen! Ik heb origineel gekozen voor meubel ontwerpen als specialisatie, maar ik heb voor stage een paar weken in het bootbouwlokaal gestaan en mij laten overhalen door de bootbouwers om toch nog voor bootbouw te gaan i.p.v. meubelontwerpen.

 

© 2023 HOME

Thema door Anders Norén